Pool & Spa

Facilitățile noastre

Bucură-te de o varietate de facilități premium, precum Infinity Bar cu terasă interioară, zonă SPA cu jacuzzi, saună uscată, sală de fitness indoor, terasă pentru jogging, piscină infinity cu terasă amenajată, 3 piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurant cu specific italian cu terasă lângă piscină, grădină interioară, lounge, recepție disponibilă 24h/7, parcare exterioară/interioară și stație de încărcare pentru mașini electrice.

Piscină Infinity

2 Piscine exterioare

1 piscină de copii

SPA & Jacuzzi

Fitness & Gym

Wifi Gratis

Oferind o serie de facilități hoteliere confortabile și luxoase

Amplasat în prima linie la malul mării, Alezzi Infinity Resort & SPA este un aparthotel premium, total diferit, un nou concept prin culori, prin lumină, prin desing în care ne asigurăm de confortul oaspeților prin facilitățile oferite.

Lobby Bar

Barul din hol al hotelului nostru luxos de 5 stele este o adevărată oază de rafinament și eleganță. Pe măsură ce intri, ești întâmpinat de un spațiu uluitor care emană căldură și farmec. Decorul este elegant și modern, cu scaune de pluș și o paletă de culori calde care creează o atmosferă primitoare.

Ce spun oaspeții noștri

 • Apartamentul luxos, curat, foarte bine amplasat, locuri de pacare, view spectaculos, personalul foarte amabil. Totul a fost perfect.

  Amir
 • O alegere excelentă mai ales pentru familii. Resortul este nou, totul foarte curat.

  Vilcea
 • Excepţional · Este amplasat foarte bine, pe malul mării. Apartamentul spațios și amenajat cu mult bun gust. Am apreciat cel mai mult atenția la detalii. Revenim cu siguranță.

  Alexandra
 • Amazing 3 night relax with everything you need in this hotel · location was great. Just seconds from the beach. The room was huge and amazing. They had everything you need. The staff were knowledgeable and friendly. The infinity pool at the top of the hotel was the best ever overlooking the beach.

  Joe
 • Idyllic location! Offered the highest levels of luxury through personalized services, a vast range of amenities, high attention to detail.

  Diana

Pentru o experiență de vis,
contactează-ne!

  Rezerva acum0
  Nu ai adaugat nicio camera la rezervare
  Continua pe site
  0
  Call Now Button