Regulament

Stimaţi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la Alezzi Infinity Resort & Spa și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră. Regulamentul se aplică tuturor oaspeților, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor în hotel şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Rezervare

Rezervarea se face direct pe site-ul www.alezziinfinity.ro, la adresa de e-mail: rezervari@alezziinfinity.ro sau la numarul de telefon 0744 244 443

Rezervările negarantate vor fi reținute până la ora 18:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Tarife

Tarifele Alezzi Infinity Resort & Spa diferă atât în funcţie de tipul de apartament pentru care optaţi, disponibilitate, perioadă, zi, cât și în funcție de numărul de persoane .

Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 16:00, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în sistemul de gestiune hotelieră, pentru a se elibera cartela aferentă apartamentului rezervat.

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12:00.

În cazul în care în prima de zi de sejur se doreşte camera înainte de ora 16:00, se va onora solicitarea în limita disponibilităţii şi eventual se va aplica o taxă de early check-in în valoare de 30 euro, TVA inclus (pentru intervalul 09:00-15:00) și 100% din contravaloarea nopţii de cazare pentru un check-in mai devreme de ora 09:00.

În cazul în care în ultima zi de sejur camera se eliberează dupa ora 12:00, se va aplica o taxă suplimentară în valoare 30 euro, TVA inclus (pentru intervalul 12:00 – 15:00) și 100% din contravaloarea nopţii de cazare pentru depăşirea orei 15:00.

Oaspeții care eliberează camerele până la ora 12:00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fără costuri suplimentare.

În cazul în care bagajele oaspeților rămân în cameră și după check-out-ul de la ora 12:00, aceștia vor plăti o taxă suplimentară de utilizare a camerei (aceeași ca în cazul late check-out-lui).

Aceste solicitări ale oaspeţilor vor fi clarificate și onorate numai în măsura în care hotelul nu are confirmări ferme pentru acele spații de cazare.

şedere mai mică de 24 de ore este tarifată la prețul unei zile întregi;

Cazare

Oaspeţii au luat la cunoștință următoarele reguli și se obligă să le respecte:

să nu deterioreze amenajarea sau obiectele din dotarea aparthotelului, în caz contrar aceştia datorează  suma egală cu valoarea achiziţionării/amenajării obiectului deteriorat şi manopera aferentă;

să nu preia la plecare bunuri din dotarea Alezzi Infinity Resort & Spa, geanta de plaja este cu titlu de imprumut si se lasa in apartament;

să păstreze liniştea astfel încât să nu deranjeze alţi oaspeți;

să nu folosească prosoapele sau lenjeria pentru: şters părul, vopsit, pentru demachiat, curăţat încălţămintea, geamantanele, pardoseala etc. Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Dacă vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate de utilizarea necorespunzătoare a turistului, acestea se vor imputa ca daună şi se vor achita de către turistul răspunzător. În caz contrar, Aparthotelul îşi rezervă dreptul de a anula rezervarea camerei turistului şi de a face evacuarea acestuia fără restituirea contravalorii serviciilor achitate.

să nu intre fără permisiunea Aparthotelului în alte camere sau în spațiile destinate doar personalului;

să anunţe persoanele care vin în vizită nefiind cazate în Alezzi Infinity Resort & Spa; intrarea acestora în aparthotel se va face doar în urma legitimării şi înregistrării la recepţia Hotelului;

puteți primi musafiri sau oaspeți în apartmanet, aceștia fiind obligați să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare iar daca raman cazati si permite spatial, se va  achita diferența de tarif.

să nu lase copiii nesupravegheaţi în niciunul dintre spaţiile Aparthotelului; orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor în incinta Alezzi Infinity Resort & Spa, nu este responsabilitatea noastră ci a persoanelor care însoţesc copiii şi sunt însărcinate de supravegherea acestora;

să anunţe cât de repede posibil orice defecţiune a aparatelor, instalaţiilor sau alte neconformităţi tehnice/mobilier din dotarea Aparthotelului;

-orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau a utilizarii facilităţilor hotelului fără respectarea normelor de Securitate corespunzătoare acestora  nu este responsabilitatea noastră.

Interzis accesul cu consumatori electrici: cuptor cu microunde, reşouri, radiatoare, fierbătoare etc. în Hotel.

-după folosire și înainte de a ieși din cameră, scoateți încarcătoarele aparatelor electrice/electronice (laptop, telefon mobil, cameră foto etc.) din prize.

-să anunțe cât de repede posibil orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotarea Hotelului;

-se interzice cu desăvârşire introducerea în Aparthotel de armament, arme albe sau substanţe lacrimogene. Conform legislaţiei române, consumul sau comercializarea de substanţe halucinogene sau psihotrope este interzis şi se pedepseşte;

-nu aruncaţi în toaletă obiecte care ar putea conduce la avarierea staţiei de colectare a rezidurilor;

-nu este permis nudismul sau orice formă de exhibiţionism în incinta aparthotelului;

-gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în coşurile de gunoi amplasate pe raza aparthohotelului;

vă rugăm să contactaţi de urgenţă recepţia imediat ce aţi pierdut cardul de acces în cameră. Pentru a se elibera duplicatul este necesară identificarea dvs. cu un document de identitate;

nu este permis a se aduce în complexul hotelier obiecte/bunuri care emit un miros persistent şi deranjant;

părinții, tutorii sau însoţitorii sunt responsabili pentru acţiunile minorilor şi se obligă să aibă grijă de ei, respectiv că se comportă civilizat şi nu deranjează alţi oaspeţi ai hotelului;

nu este permis alergatul sau practicarea oricărui sport în lobby sau în holurile hotelului;

să informeze recepția Alezzi Infinity Resort & Spa cu privire la serviciile utilizate și produsele consumate din minibar pentru a fi facturate. Pentru minibarul disponibil în fiecare cameră, produsele incluse nu pot fi retrase.

DRESS CODE

Alezzi Infinity Resort & Spa nu practică un cod vestimentar special, dar recomandăm decență și respect atât față de ceilalți oaspeți, cât și față de personal.

Nu vor fi acceptate în lobby bar, lifturi și recepția Alezzi Infinity Resort & Spa persoanele îmbrăcate în  costum de baie, fara incaltari sau fara obiecte vestimentare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în bar și accesul în Alezzi Infinity Resort & Spa oaspeţilor în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii aparthotelului sau deranjează alți oaspeţi. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Alezzi Infinity Resort & Spa va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Ne rezervăm dreptul de a evacua din hotel, bar, sau spatiile comune oaspeții cu atitudine necorespunzătoare.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta oaspeții.

Nu agreăm: comportamentul necivilizat sau agresiv, manifestări fizice sau verbale obscene, tonul nepotrivit, insultele, hărţuirea fizică, sexuală sau orice abuz fizic sau psihic asupra unei persoane, a oaspeţilor sau a oricărei persoane din ansamblul hotelier.

Conducerea hotelului poate înceta furnizarea serviciilor către acei oaspeţi care nu respectă Regulamentul Hotelier.

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Alezzi Infinity Resort & Spa pune la dispoziția oaspeţilor săi 41 de locuri de parcare – supra şi subterană. Parcarea este permanent monitorizată video.

Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale.

Fumatul

Fumatul tradițional nu este permis în incinta Alezzi Infinity Resort & Spa, conform legislaţiei aplicabile în vigoare (Legea 349/2002 modificată şi completată prin Legea 15/2016).  Alezzi Infinity Resort & Spa are amenajate spaţii pentru fumători în aer liber sau pe balcon. Vă informăm că în fiecare cameră există senzori de detecție care detectează fumul de ţigară şi declanşează alarma de incendiu.

Alezzi Infinity Resort & Spa dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxă în valoare 250 lei /noapte (valoarea reprezentând serviciile de curăţenie si igienizare a camerei).

Signalistică

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică din fiecare apartament, situate pe panoul negru de langa usa.

“DO NOT DISTURB!” – nu se va intra în camera pentru completare minibar sau curatenie.

“CLEAN MY ROOM!“ – prin acest mesaj solicitați efectuarea curățeniei în camera dumneavoastră, cu mentiunea ca indiferent daca aveti sau nu pus butonul noi intram zilnic

Rezerva acum0
Nu ai adaugat nicio camera la rezervare
Continua pe site
0
Call Now Button